Grundvärderingar Sollentuna Badminton

Kvalitet

Sollentuna Badminton vill att alla medlemmar gör sitt bästa. Med rätt kunskap och kompetens prioriterar vi utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Utveckling

Sollentuna Badminton har en miljö där uppmuntran, förnyelse och feedback är en naturlig del av vår verksamhet. Vi vill att alla får möjligheten att växa både som individ och grupp.

Gemenskap

Alla i Sollentuna Badminton ska känna sig välkomna, sedda och trygga. Vi delar med oss och stödjer varandra.

Glädje

Det ska vara kul att delta i Sollentuna Badmintons verksamhet. Vi står för en familjär atmosfär med respekt för varandra.

Engagemang

Vi ställer upp, utifrån varje individs förutsättningar, för oss själva, för andra och för klubben. Alla i klubben har ett gemensamt ansvar och ska sträva efter att vara förebilder.

Sollentuna Badmintons grundvärderingar kan "förkortas" med ordet KUGGE.

Uppdaterad: 24 NOV 2016 11:42

Sollentuna Badminton