Medlemsinformation

Medlemsinformation Sollentuna Badminton

Medlemsavgifter

Medlemskap i Sollentuna Badminton är ett krav för att få delta i föreningens verksamhet. Avgiften erläggs i samband med medlemsansökan och löper från vårtermin till vårtermin.

Ingen återbetalning sker vid utträde.

Terminsavgifter

Terminsavgift/träningsavgift betalas halvårsvis mot faktura. Betalning skall ske före terminsstart för att säkerställa plats i träningsgrupp. Vid nyinträde skall terminsavgift erläggas efter det att man deltagit vid ett provträningspass.

Återbetalning av terminsavgift om medlemmen väljer att avsluta träningen under pågående termin sker ej.

Läger

Anmälan till lägerverksamhet är bindande. Betalning skall ske i förskott och betald faktura fungerar som konfirmation av anmälan. Om betalning ej inkommit har ingen plats reserverats  och risk finns för att aktiviteten blir fulltecknad. Återbetalning av betald lägeravgift sker inte om inte platsen kan lämnas vidare till annan. Vid uppvisande av sjukintyg kan återbetalning av lägeravgift ske.

Tävlingar

Tävlingsavgifter till tävlingar är administrerade av föreningen och faktureras efter varje tävling

Tävlingslicens betalas av spelaren själv, denna faktureras genom föreningen enligt Svenska Badmintonförbundets bestämmelser.

Uppsägning av medlemskap

Medlemskap i föreningen skall sägas upp i god tid innan ny träningstermin påbörjas. Uppsägningen skall ske skriftligt, gärna via mejl.

Uppdaterad: 02 DEC 2018 08:33

Sollentuna Badminton